En iso 9001:2015

Održano predstavljanje BMC Control-M rješenja

Control-M – snaga jednostavnosti

Tvrtka Imaves je u organizaciji sa svojim partnerom, američkom kompanijom BMC Software održala 09.06.2015. u Zagreb te 11.06.2015. u Ljubljani predstavljanje BMC Control-M rješenja koje se bavi automatizacijom obrada paketnih podataka.

Paketne obrade (batch processing) se izvode na različitim platformama, često s više različitih alata, i ne postoji središnje mjesto nadzora. Raznovrsni servisi postavljaju izazov planiranja, točnog i pravovremenog izvođenja redoslijeda paketnih tokova. Često su podložne iznenadnim promjena, bilo zbog vanjskih ili unutarnjih čimbenika.

Sudionici koji su prisustvovali predstavljanju Control-M rješenja aktivnim su sudjelovanjem razmijenili svoja iskustva i dosadašnju praksu te brojnim pitanjima doprinijeli dinamici same prezentacije.

Zanimljiv uvodni govor održao je predstavnik BMC-a Mariusz Gajewski, koji je brojnim primjerima iz prakse sudionicima na slikovit način prikazao funkcionalnosti, prednosti i dobiti koje ovo rješenje pruža.

 

Predavanja su nastavili Imavesovi stručnjaci za ovo rješenje, Vedran Vesel i Matej Vitez koji su se detaljnije dotaknuli tehničkih specifikacija Control-M rješenja i njegove primjene.

Završni dio predstavljanja pripao je Marku Balogu, djelatniku FINA-e koji je kroz korisničku priču opisao rad Control-M rješenja u svojoj organizaciji.

Više informacija o rješenju koje je predstavljeno možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/control-m.html.

U drugoj polovici godine planira se još nekoliko sličnih predstavljanja, kako u Zagrebu tako i u regiji.

Zainteresirani mogu pronaći prezentacije s ovog predstavljanja na sljedećim poveznicama:

Uvodni govor, Mariusz Gajewski (BMC Software)

Control-M uvod, Matej Vitez (IMAVES)

Control-M BIG DATA, Roadmap, Vedran Vesel (IMAVES)

Korisnička priča, Marko Balog (FINA)

11.06.2015.