En iso 9001:2008

IMAVES Forum 2012

BMC rješenjima Track-It i FootPrints smanjite troškove poslovanja

Imaves forum 2012

 

Zagreb, 25.listopada 2012 - U Hypo centru u Zagrebu u organizaciji tvrtke Imaves, održan je korisnički forum za mala i srednja poduzeća na kojemu su predstavljena nova softverska rješenja, Track-It i FootPrints, američke tvrtke BMC Software priznatog lidera u Business Service Managementu (BSM).

Kupnjom tvrtke Numara Software vodećeg svjetskog pružatelja integriranih IT rješenja za upravljanje uslugama, BMC Software je proširio mogućnosti pružanja IT usluga za upravljanje u svim segmentima poslovanja. Ova akvizicija će stvoriti široki spektar IT rješenja s prilagodljivošću i mogućnosti izbora za srednje i velike tvrtke sa 500 do 5.000 zaposlenika.

Rješenjima BMC FootPrints i BMC Track-It možete optimizirati učinkovitost, smanjiti troškove i poboljšati IT usluge krajnjim korisnicima. BMC Footprints rješenja su namijenjena velikim tvrtkama za upravljanje imovinom koje je lako instalirati, koristiti i proširiti za povećanje poslovne vrijednosti bez stvaranja dodatnih troškova (konzultanata ili programera). BMC Track-It softverska rješenja namijenjena su malim i srednjim tvrtkama, u kraćem vremenskom roku automatiziraju i pojednostavljuju IT podršku uz Help desk aplikacije kako bi u što kraćem roku odluke stigle do krajnjih korisnika, te su podrška za IT upravljanje za šire potrebe poslovanja tvrtke.

Uz prethodno navedena, ukratko je predstvaljeno BMC Atrium Discovery i Dependency Mapping (ADDM) rješenje koje automatski pronalazi fizičke i virtualne poslužitelje, aplikacije i mrežne uređaje, te njihovu povezanost i BMC ProactiveNet rješenje za napredno upravljanje IT okolinom.

Na kraju su stručnjaci IMAVES-a predstavili novosti BMC Service Desk Express rješenja u verziji 10.2 i HITACHI ID Management sistem.