En iso 9001:2008

IMAVES & BMC ITSM v8 Roadshow

Povećajte vrijednost usluga u ITSM okruženju, Zagreb, 11.prosinca 2012.

Imaves roadshow

 

Tvrtka Imaves iz Zagreba je, u suradnji s BMC Software partnerom, predstavila novo revolucionarno IT rješenje MyIT i inovacije vezane za ITSM Remedy v8 rješenja. Na Roadshow-u, koji je održan u Hypo centru u Zagrebu, se okupio znatan broj korisnika.

„Najnovija ITSM rješenja sve više podržavaju poslovne segmente koji su izvan IT-a, stoga su na Roadshowu predstavljena rješenja namijenjena velikim poslovnim korisnicima i višem menadžmentu.“-rekao je Milan Vesel direktor tvrtke Imaves d.o.o.

John Irwin, Software Consulting Manager za Središnju i Istočnu Europu je bio glavni prezenter i demonstrator na Roadshowu. Na samom početku je predstavio BMC novu generaciju Service Management Remedy-a verzije 8 najpotpunije, najopremljenije i vodeće ITSM rješenje danas prisutno na tržištu. Svojim je mogućnostima proširenja daleko od Service deska čime mu je omogućen izlazak iz IT okruženja i uspostava neinformatičkih usluga i procesa. John je pokazao kako se njegovim korištenjem može postići veća razina upravljanja uslugama, te kako poboljšati korisničku podršku i upravljanje uslugama uz pomoć proaktivnog upravljanja IT operacijama. Predavanje je zaključeno revolucionarnim IT rješenjem pod nazivom MyIT na kojem bi se trebalo zasnivati svako kvalitetno i moderno poslovanje tvrtke. My IT predstavlja izlaz iz čistog IT-a i odnosi se na upravljanje poslovnim ne-IT uslugama. Prilagođen za mobilne uređaje korisnik u svakom trenutku i bilo gdje ima pristup uslugama tzv. samouslužni IT.