En iso 9001:2008

IMAVES Novosti - veljača 2009.

Novosti iz IMAVES-a!

Poštovani čitatelji,

Pred nama je nova poslovna godina, puna novih izazova i mogućnosti. U godinu smo ušli sa novim korporativnim identitetom, novim izgledom web stranica, ali i sa nekim novim idejama, od kojih je jedna IMAVES novosti" koje upravo čitate.


Nakon dugotrajnih dogovora ideje su se konačno ostvarile u novosti koje su pred Vama.

"IMAVES novosti" objavljivati ćemo jednom u tri mjeseca te bi donosile novosti iz svijeta upravljanja poslovnim uslugama (Business Service Management - BSM) te ITSME.

Osim toga, bavit cemo se i temama iz svijeta upravljanja paketnim obradama (end-to-end application management/batch management) i Workload Automation-a kao i temama vezanim uz database i performance management .

Naravno, tu je i nezaobilazni ITIL kao i njegova primjena u praksi.

Za početak... o IMAVES-u!

 
IMAVES d.o.o. je hrvatska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu. Radom je počela 2002. godine zastupajući vodeću američku tvrtku BMC Software sa rješenjima za upravljanje poslovnim IT uslugama. Pružanjem podrške korisnicima pri odabiru, projektiranju, uvođenju, održavanju i korištenju rješenja koje najbolje odgovaraju iskazanim korisničkim zahtjevima zadovoljstvo korisnika stavljamo na prvo mjesto.


Upravljanje poslovnim IT uslugama, potpora poslovnim postupcima i njihova automatizacija stavlja nas na vodeću poziciju IT tržišta Republike Hrvatske i regije

Potencijalni kupci/korisnici proizvoda i usluga su sva poduzeća i institucije koja za svoje poslovanje koriste ICT (informatičku) podršku da bi bili u mogućnosti pružiti svoje poslovne usluge krajnjim korisnicima unutar ili izvan poduzeća (zaposleniku ili kupcu) sa ciljem:

Povećanje raspoloživosti poslovne usluge i smanjenja, na najmanju moguću mjeru, mogućnosti ispada poslovne usluge krajnjem korisniku

Skraćivanje na najmanju moguću mjeru vremena ispada poslovne usluge bez obzira da li je to vrijeme planirano ili neplanirano;

Praćenje pružanja poslovne usluge u cilju izvještavanja i analitičkog pristupa za poboljšanjem kvalitete kako same usluge tako i njene raspoloživosti kranjem korisniku (zaposleniku

Kao tvrtka koja posjeduje potvrdu za sustav upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2000 osnovni i dugoročni zadatak IMAVES-a je poboljšati i stalno unaprjeđivati kvalitetu poslovanja i usluga te stvarati konkurentski ugled na tržištu, prvenstveno kroz zadovoljstvo kupca.
Kao rezultat kvalitetnih projekata i značajnog broja zadovoljnih korisnika, IMAVES je proširio poslovanje i zastupništvo na područje Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije.
O pouzdanosti tvrtke govori i činjenica da je IMAVES jedina hrvatska tvrtka čiji zaposlenici imaju BMC Software certifikate.
Za više informacija, posjetite www.imaves.hr ili nas kontaktirajte na novosti@imaves.hr