En iso 9001:2008

DBI Software dobio IBM certifikat

Nakon dugotrajnog testiranja i postupka udovoljavanja svim potrebnim i rigoroznim kriterijima postavljenim od strane IBM-a, DBI je objavio da je uspješno završio sve testove te udovoljio svim postavljenim kriterijima što omogućava DBI proizvodima namijenjenim za praćenje performansi DB2 baza podataka korištenje IBM Partnerworld “Ready for DB2” i “Accredited for IOD” logotipa.

Ovo postignuće je vrlo važno DBI Softwareu jer na taj način pokazuje kolika je konkurentska prednost njihovih rješenja u odnosu na slična rješenja. Još veći značaj predstavlja činjenica da čak ni Quest Central for DB2 nije verificiran za korištenje navedenih logotipova, pa čak to nije ni vlastiti IBM-ov proizvod Performance Expert!

Za više informacija pogledajte DBI rješenja za praćenje performansi DB2 baza podataka te usporedbu DBi alata s ostalim rješenjima.

Također, podsjećamo da je za sve postojeće BMC korisnike SmartDBA linije proizvoda ostalo još samo 4 tjedna vremena da iskoriste promotivne cijene licenci za migraciju na DBI rješenja.
Ne dozvolite si veće troškove migracije samo zato jer niste na vrijeme reagirali!


Više informacija na http://www.dbisoftware.com/ticktock.php