En iso 9001:2008

IMAVES 10 godina

Tvrtka IMAVES, BMC Software partner, specijalizirana za upravljanje poslovnim uslugama na području mainframe i distribuiranih sustava organizirala je stručni skup i druženje sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerima povodom 10. godina uspješnog poslovanja.

Od početka poslovanja 2002. godine, tvrtka IMAVES uspješno je unaprijedila poslovne IT usluge brojnih domaćih i međunarodnih tvrtki da bi kvalitetnim projektima i značajnim brojem zadovoljnih korisnika 2007. godine proširila poslovanje na područje Slovenije, a već sljedeće godine na područje Bosne i Hercegovine te Srbije svrstavši se na vodeću poziciju ITSM tržišta u Hrvatskoj i regiji.


„Tvrtka IMAVES ponosna je na svojih 10. godina uspješnog upravljanja poslovnim IT uslugama, pružanja podrške poslovnim procesima i njihovom automatizacijom, a kako su svi oni koji su se odazvali ovom događaju u nama prepoznali kvalitetnog IT partnera, ovaj stručni skup izvrsna je prilika da im se zahvalimo na ukazanom povjerenju i upoznamo s budućim planovima“, izjavio je direktor tvrtke IMAVES, Milan Vesel, osvrnuvši se na rezultate uspješnog desetogodišnjeg promicanja Business Service Managementa (BSM) rješenja u Hrvatskoj i regiji.

Kroz deset godina poslovanja tvrtka se usredotočila na uspostavu IT Infrastructure library (ITIL) zasnovanim rješenjima sukladno korisničkim potrebama, a primjereno trenutku uspostave i mogućnostima korisnika s naglaskom na područja Nadzor i upravljanje infrastrukturom (Infrastructure Performance Management), Upravljanje paketnim obradama (Workload Management) i Service Desk.


Nedavnom kupnjom tvrtke Numara Software, vodećeg proizvođača integriranih IT upravljačkih rješenja za male i srednje tvrtke, tvrtka BMC Software povećati će prisutnost BMC-a među navedenim tvrtkama što će za posljedicu omogućiti tvrtki IMAVES široki portfelj IT rješenja za upravljanje poslovnim uslugama, povećati prilagodljivost kao i mogućnost izbora srednje velikim tvrtkama.