En iso 9001:2008

Nova pojačanja Imavesa

Novi zaposlenici pridružili se Imavesu

Imaves d.o.o. u veljači 2015. pojačao je svoje redove trojicom novih mladih zaposlenika, u odjelu prodaje i marketinga te IT odjelu.

Ivan Malnar, magistar inženjer elektrotehnike stigao je u redove Imavesa izravno s Elektrotehničkog fakulteta Osijek gdje je diplomirao krajem 2014. godine, na smjeru Komunikacije i informatika.
Ivan će tijekom svog zaposlenja u Imavesu obavljati posao sistem administratora te upravljati bazama podataka. Nositelj je dvaju certifikata, Razvoj mobilnih aplikacija koji je položio 2013. na Elektrotehničkom fakultetu Osijek u sklopu suradnje navedenog fakulteta i Europske Unije.
ITIL Foundation certifikat uspješno je položio u veljači 2015. godine i na taj način pokazao da su očekivanja od Ivana velika.

Drugi zaposlenik koji se pridružio Imavesovom timu je Marin Petrović, inače magistar ekonomije. Na novoj poziciji Marin će biti odgovoran za promotivne i marketinške aktivnosti, istraživanje tržišta i potražnje te kontakt s potencijalnim klijentima i realizaciju direktne prodaje.
Na funkciji djelatnika u marketingu i prodaji također će biti zadužen i za predstavljanje proizvoda koje Imaves nudi, s naglaskom na suradnju Imavesa i BMC Softwarea.

Marin se Imavesu pridružio nakon jednogodišnjeg iskustva u PCO agenciji, gdje je obavljao posao asistenta kongresnog menadžera s nekoliko vlastitih projekata. Obrazovanje je stekao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gdje je diplomirao 2012. godine. Nositelj je ITIL Foundation certifikata kojeg je uspješno položio u veljači 2015.

Ivor Snoj drugo je pojačanje u Imavesovom marketinškom i prodajnom odjelu. Slično kao i Marin, raditi će na poslovima promocije i prodaje. Ivorovo bogato iskustvo u organizaciji evenata i brojna poznanstva uvelike bi trebala pomoći širenju mreže Imavesovih klijenata u budućnosti.
Ivor će tijekom svog rada paralelno i studirati na Veleučilištu VERN na kojem je polaznik 3. godine studija.

27.02.2015.