En iso 9001:2008

Održan IMAVES ITSM Forum 2015

BMC Track-It! – lider u malom i srednjem poduzetništvu

Zagreb, 29.04.2015. - U kongresnom centru Forum Green Gold u organizaciji tvrtke Imaves održan je korisnički forum na kojem je predstavljen BMC Track-It!, softversko rješenje američkog BMC Softwarea, specijaliziranog na području upravljanja poslovnim uslugama (Business Service Management).

U prvom dijelu seminara Imavesov konzultant Zoran Habijan je održao kratko predavanje na temu ITIL, gdje su sudionicima ukratko predstavljeni procesi koje ITIL obuhvaća i njihova primjena.

 

Nakon uvodnog dijela i upoznavanja s ITIL-om, uslijedilo je predstavljanje softverskog rješenja BMC Track-It!
Novi član Imavesovog tima Ivan Malnar u uvodnom dijelu je prvo pobliže upoznao sudionike Foruma sa samim  Track-It!-om i  modulima koje je vrlo detaljno opisao. Drugi dio prezentacije bio je rezerviran za demo, gdje je alat predstavljen iz pogleda korisničkog i administrativnog sučelja s konkretnim primjerima iz poslovanja.

BMC Track-It! softversko rješenje namijenjeno je malim i srednjim tvrtkama, koje žele automatizirati i pojednostaviti IT podršku uz Help desk aplikacije kako bi u što kraćem roku odluke stizale do krajnjih korisnika. Povećavajući sigurnost i zadovoljstvo korisnika, ovo rješenje smanjuje troškove poslovanja i koristi najbolje ITIL prakse.
Track-It! čini rješavanje problema lakšim – kroz pristupačan dizajn sučelja, snažne mogućnosti upravljanja imovinom te potpuno praćenje incidenata, problema i zahtjeva za promjenama.

U planu Imavesovog prodajnog tima je organizacija triju sličnih događanja do kraja 2015. godine, gdje će biti predstavljeni i drugi proizvodi iz palete softverskih rješenja koje Imaves nudi, kao što su BMC Control-M, BMC FootPrints Service Core i BMC Remedy ITSM.

30.04.2015.