En iso 9001:2008

BMC FOOTPRINTS PREDSTAVLJANJE, LJUBLJANA

Ljubljana, 12.10.2016.

  

 

Nakon Sarajeva i Zagreba, IMAVES d.o.o. će i u Ljubljani održati predavanje o BMC software rješenjima – BMC FootPrints Service Core i BMC Client Management.

Kao partneru BMC Software-a, američke kompanije koju je Gartner treću godinu zaredom proglasio vodećom kompanijom za IT Service Support Management, naši glavni ciljevi poslovanja su prepoznati i odgovoriti na potrebe korisnika, naših poslovnih partnera, u cilju unapređenja poslovnih procesa te optimizacije korištenja IT resursa.

Saznajte kako iskoristiti prilagodljivo, sveobuhvatno, integrirano rješenje za upravljanje IT uslugama i imovinom koje je jednostavno za instalaciju, korištenje i proširenje u svrhu povećanja poslovne vrijednosti. BMC FootPrints pruža IT organizaciji potrebnu vidljivost i kontrolu za kontinuirano poboljšanje pružanja usluga i upravljanja IT i nonIT imovinom, dok istovremeno omogućuje učinkovitost, kontrolu troškova i usklađenost, a smanjujući IT ranjivost i financijski rizik.

 

Iskoristite bolje potencijal svojih zaposlenika, automatizirajte poslovne procese koristeći BMC rješenja te:

    • Budite brži i učinkovitiji
    • Poboljšajte kvalitetu usluge
    • Smanjite rizik i troškove u poslovanju

 

Tvrtka BMC Software svojim je IT rješenjima transformirala poslovanje u više od 400 kompanija s liste 500 najrazvijenih kompanija („Fortune 500“). Tvrtka IMAVES, kao partner BMC Software-a, unaprjeđuje poslovanje naših klijenata pomoću provjerenih IT rješenja BMC Software-a.

Mjesto održavanja i agendu predstavljanja objavit ćemo naknadno! 

Prijaviti se možete ovdje

Veselimo se Vašem dolasku!

Organizator zadržava pravo potvrde dolaska sudionika.

 

23.09.2016.

 

 
Više informacija o FootPrints Service Core rješenju možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/footprints-service-core.html.
Više informacija o Client Management rješenju možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/client-management.html.