En iso 9001:2015

BMC FootPrints predstavljanje, Split

Split, 31.05.2016.

Dana 31.05.2016. u Splitu održati će se predstavljanje još jednog rješenja iz portfelja BMC Softwarea u organizaciji tvrtke Imaves d.o.o. 

BMC Footprints Service Core (FPSC) je prilagodljivo rješenje za upravljanje IT uslugama (service management solution) i ITIL procesima koje je jednostavno za instalaciju, korištenje i proširenje u svrhu povećanja poslovne vrijednosti.
Jednostavna instalacija, punjenje baze sa osnovnim podacima kao što su podaci o korisnicima i organizaciji, kategorije i prioriteti prijava, podaci o agentima i aplikacija je spremna za produkciju.

Na istoj prezentaciji biti će predstavljeno i usko integrirano rješenje BMC Client Management (BCM), koje pruža sve potrebno za jednostavnu automatizaciju procesa i učinkovito upravljanje IT imovinom i ostalim vrstama imovine, pritom upravljajući i poslovnom vrijednošću.

 

Aplikacija između ostalog omogućuje:

  • Web sučelje za krajnje korisnike koji mogu preko određenih formi i predložaka brzo i jednostavno poslati zahtjev ili prijaviti problem. Korisnici također imaju u svakom trenutku uvid u svoje zahtjeve i mogu dodatno komunicirati sa agentima
  • Prilagodljivo web i mobilno sučelje za agente (rješavače zahtjeva)
  • Aplikacija dolazi sa gotovim procesima podrške prema najboljim ITIL praksama
  • Jednostavnu administraciju aplikacije korištenjem raznih čarobnjaka (wizzard) i drag and drop načinom izrade formi
  • Jednostavno upravljanje osnovnim sredstvima i procesima. 

 

Više informacija o samom predstavljanju priopćiti ćemo uskoro. 

Prijaviti se možete na ovdje
Veselimo se Vašem dolasku.

Organizator zadržava pravo potvrde dolaska sudionika.

28.04.2016.


Više informacija o FootPrints Service Core rješenju možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/footprints-service-core.html.
Više informacija o Client Management rješenju možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/client-management.html.