En iso 9001:2015

Održana prezentacija FootPrints SC rješenja

FootPrints SC – veliki korak u svijet ITSM-a

Zagreb, 17.11.2015. – Novootvoreni hotel The Loop bio je domaćin još jedne u nizu prezentacija softverskog rješenja u organizaciji tvrtke IMAVES. Nakon predstavljanja BMC Track-It! rješenja te nedavno održanog predstavljanja Control-M rješenja u Zagrebu na red je došao još jedan alat s područja ITSM-a. Ovoga puta bila je riječ o rješenju FootPrints SC, namijenjenom srednje velikim tvrtkama koje žele automatizirati svoje poslovanje, uz veću produktivnost i pružanje kvalitetnije usluge.

BMC Footprints Service Core (FPSC) je prilagodljivo rješenje za upravljanje IT uslugama (Service Management Solution) i ITIL procesima koje je jednostavno za instalaciju, korištenje i proširenje u svrhu povećanja poslovne vrijednosti. Usko integriran s Client Managementom koji pokriva Asset Management ovo rješenje čini rješavanje problema lakšim – kroz pristupačan dizajn sučelja, snažne mogućnosti upravljanja imovinom te potpuno praćenje incidenata, problema i zahtjeva za promjenama.

Uvodni dio predstavljanja pripao je Marinu Petroviću, zaposleniku IMAVES-a koji je zadužen za marketinške i prodajne aktivnosti tvrtke. Nakon par uvodnih rečenica gdje su ukratko predstavljena BMC-jeva ITSM rješenja te definiran pojam ITIL-a riječ je preuzeo konzultant Igor Rabatić koji je okupljenima predstavio rješenje Client Management. Nakon Igora, novi zaposlenik IMAVES-a Ivan Mitrović upoznao je sudionike rješenjem FootPrints SC. 

Možda i najzanimljiviji segment ovoga događanja bio je demo prikaz navedenih rješenja u izvedbi Zorana Habijana, gdje je alat predstavljen iz pogleda korisničkog i administrativnog sučelja s konkretnim primjerima iz poslovanja. Sudionici koji su prisustvovali predstavljanju FootPrints i Client Management rješenja aktivnim su sudjelovanjem razmijenili svoja iskustva i dosadašnju praksu te brojnim pitanjima doprinijeli dinamici same prezentacije.

Uvodnu prezentaciju i predstavljanje Client Managementa možete preuzeti ovdje dok se prezentacija FootPrints SC rješenja nalazi ovdje.

Ovom prezentacijom IMAVES je zaokružio predstavljanje svojih rješenja za 2015. godinu.  

18.11.2015.