En iso 9001:2015

BMC FootPrints predstavljanje, Banja Luka

Banja Luka, 19.05.2016.

Banja Luka, 19.05.2016. – U Muzičkom Paviljonu Staklenac održano je predstavljanje FootPrints i Client Management rješenja, namijenjenih srednje velikim tvrtkama koje žele automatizirati svoje poslovanje, uz veću produktivnost i pružanje kvalitetnije usluge.

BMC Footprints Service Core (FPSC) je prilagodljivo rješenje za upravljanje IT uslugama (Service Management Solution) i ITIL procesima koje je jednostavno za instalaciju, korištenje i proširenje u svrhu povećanja poslovne vrijednosti. Usko integriran s Client Managementom koji pokriva Asset Management ovo rješenje čini rješavanje problema lakšim – kroz pristupačan dizajn sučelja, snažne mogućnosti upravljanja imovinom te potpuno praćenje incidenata, problema i zahtjeva za promjenama.

Uvodni dio predstavljanja pripao je Marinu Petroviću, zaposleniku IMAVES-a koji je zadužen za marketinške i prodajne aktivnosti tvrtke. Nakon par uvodnih rečenica gdje su ukratko predstavljena BMC-jeva ITSM rješenja te definiran pojam ITIL-a riječ je preuzeo konzultant Igor Rabatić koji je okupljenima predstavio rješenje Client Management. Nakon Igora, Zoran Habijan upoznao je sudionike rješenjem FootPrints SC. 

Možda i najzanimljiviji segment ovoga događanja bio je demo prikaz navedenih rješenja u izvedbi Zorana Habijana, gdje je alat predstavljen iz pogleda korisničkog i administrativnog sučelja s konkretnim primjerima iz poslovanja. Sudionici koji su prisustvovali predstavljanju FootPrints i Client Management rješenja aktivnim su sudjelovanjem razmijenili svoja iskustva i dosadašnju praksu te brojnim pitanjima doprinijeli dinamici same prezentacije.

Uvodnu prezentaciju i predstavljanje Client Managementa možete preuzeti ovdje dok se prezentacija FootPrints SC rješenja nalazi ovdje.  

31.05.2016.

 
Više informacija o FootPrints Service Core rješenju možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/footprints-service-core.html.
Više informacija o Client Management rješenju možete pronaći na http://www.bmc.com/it-solutions/client-management.html.